4 bierproeverijen, 4 landen om 4 uur BierUur!

Doe je mee aan een winterse biertrip in de warme Tavern?

Save the dates voor een biertrip langs  4 bierlanden! Meld je nu aan via info@bieruur.com voor 1, 2, 3 of zelfs 4 thematische bierproeverijen in de sfeervolle Tavern te Amersfoort.

We gaan een biertrip doen in de wintermaanden! In 4 proeverijen ben je welkom om 4 landen aan te doen maar we hoeven niet echt op reis in deze koude maanden want we zijn welkom in de warme Tavern. We beginnen onze reis logischerwijs bij huis: van Amersfoort gaan we Nederland in dat zo héél véél leuke&lekkere speciaalbieren heeft, dan naar het bourgondische bierland België, vervolgens naar Duitsland, hét land waar de helft(!) van ’s werelds brouwerijen zitten, en we eindigen in Groot-Brittanië, de bakermat van bieren zoals de IPA en de stout.

De Tavern zal op die dagen ook helemaal in het teken staan van deze bierlanden onder meer door bijpassende hapjes uit die landen te serveren. Bij elk speciaalbiertje kun je een foodpairing verwachten, of beter een moodpairing, want de hapjes passen helemaal bij de sfeer van de trip.

BierUur zal in de paar uur dat we proeven ook fascinerende zaken vertellen over deze bierlanden: wat interessante feiten en legendes uit vroegere tijden maar ook over de hedendaagse bierbrouwers, heroes of our time! Maar we gaan vooral gezellig samen proeven! Voor degenen die 3 of zelfs 4 landen aandoen bij deze biertrip staat trouwens een leuke verrassing klaar 🙂

Schrijf je nu in via info@bieruur.com ! Kosten € 29,92 per land.
Tijd van 16u tot ca 19u.
Locatie: the Tavern by Dice&Legends, Kamp 48 Amersfoort diceandlegends.nl

Cheers!

#BierUur

2 antwoorden op “4 bierproeverijen, 4 landen om 4 uur BierUur!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *