Op naar de volgende 3 prachtige bierbestemmingen!

Update biertrip vier uur bier uur!

Na een gezellige trip langs Amersfoortse en Nederlandse bieren gaan we nu Bourgondisch België in. Dit is een hele populaire bestemming zo bleek al uit mijn enquête onder bierliefhebbers. En dat blijkt! De bierproeverij van 17 februari zit inmiddels vol!

Inschrijven kan nog wel voor Duitsland en Groot-Brittanië via info@bieruur.com. Hier zullen ook hele mooie en vooral lekkere bieren en hapjes gepresenteerd worden.

Op de 10e staat Duitsland centraal in de Tavern:

Vier Uur Bier Uur in de Tavern: degelijke en dolle Duitsers

Duitsland is in Europa het land waar het meeste bier wordt gebrouwen én gedronken. Ook de kwaliteit van de bieren staat buiten kijf. Duitse degelijkheid! De oudste warenwet te wereld, het Reinheitsgebot, stelt dat enkel gerste- en tarwemout, water, hop en gist gebruikt mag worden. Dit borgt de kwaliteit maar kan tegelijkertijd remmend zijn voor de creativiteit. Is het alleen veel van ’t zelfde? Nee, want er zijn juist heel veel biersoorten ontstaan in Duitsland en die bestaan nog steeds! Door verschillende brouwtechnieken is de variatie enorm! Met 8 Duitse bieren met bijpassende Duitse hapjes zullen we zien dat Duitsland heel veel te bieden heeft op biergebied.

Prost!

Then on March 31: it’s GB:

Vier Uur Bier Uur in de Tavern: Brits bier!

Groot-Brittanië ligt aan de bakermat van belangrijke biersoorten als de stout en de IPA. Maar worden hier nog steeds goede bieren gemaakt? Groot-Brittanië is wat betreft de bieren zéker niet Brexit, hier wordt craft beer gemaakt dat met de beste ter wereld wedijvert. Hier worden prachtige bieren gemaakt, creatief maar niet over-the-top. Met 8 Britse bieren met bijpassende Britse hapjes zullen we zien dat Groot-Brittanië heel veel te bieden heeft op biergebied.

Cheers!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *